studio Flexxup

kapsalon & visagie 

Bruidsstyling

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Trouwen is een bijzondere gelegenheid, en hiervoor ben je bij Studio Flexxup aan het juiste adres. Het is namelijk van groot belang dat je haar & make-up stylist aanvoelt welk type bruid je bent en welke sfeer jullie bruiloft heeft. Op basis hiervan kunnen we datgene creëren wat jij voor ogen hebt. Bruidsstyling is een gevoel en heeft te maken met inzicht om goed te kunnen stylen. We zijn beeldproevers, en als bruidsspecialistes maken we daar optimaal gebruik van door het gevoel er volledig in te leggen zodat we visueel een compleet plaatje voor ons zien van hetgeen wat jij wilt uitstralen.
Allereerst word van begin tot eind alles goed doorgesproken. Tijdens de proef word eerst bekeken welk type je bent en wat je wilt uitstralen, en van daaruit volgt er een gezichtsanalyse. Vervolgens zal er al gauw een beeld naar voren komen wat het beste bij je past qua bruidskapsel en bruidsmake-up. 
Er word voor je bruidskapsel gewerkt met Keune en Orofluido voor de afwerking. Voor de make-up word er gewerkt met Urban Decay, Teeez cosmetics, bare minerals en make-up studio. Alvorens we beginnen gaan we je huid eerst verwennen met cremes afgestemd op jou huid en zullen dmv. een ampul fijne lijntjes verfijnen. Na de proef worden er foto’s gemaakt en naar je opgestuurd zodat je deze nog even rustig kunt bekijken en word er een tijd en locatie afgesproken voor de trouwdag. 

Mocht je je haren voor die tijd nog willen laten knippen en kleuren in de salon, dan krijg je ook diverse styling adviezen en tekst en uitleg ‘waarom’ iets gedaan word en ‘wat’ het best bij je past. 

Op je trouwdag komen we bij je thuis en  krijg je een lipstick cadeau voor het bijwerken deze dag. Tevens is het mogelijk s'avonds je kapsel en make-up bij te laten werken voor het avondfeest

http://www.flexxup.nl/google331b6a0d5d5c4013.html