studio Flexxup

 'met oog voor stijl' 

Wij onderscheiden ons door te werken als stylistes en besteden erg veel aandacht aan iedere coupe'. Onze portfolio is dan ook uitgebreid; van bruidsstyling in het buitenland tot evenementen en reclame opdrachten in heel Nederland. In de studio is haarstyling niet gebaseerd op een noodzakelijke maandelijkse behandeling, maar op het stylen van je gewenste uitstraling en een boost geven aan je innerlijke gevoel. Er word dan ook overal naar gekeken. Van vorm van het gezicht tot aan de uitstraling, alles is bepalend". 

studio Flexxup

Marijke Nijland-Benneker

hair & make-up artist en bruidsspecialiste

 Feitelijk vind ik alle kanten van mijn vak mooi, maar in het bijzonder bruidsstyling en volledige make-overs. De boost die je iemand kunt geven maakt mij gelukkig. Zo ook wanneer een koppel gaat trouwen en ik een steentje bij kan dragen aan hun mooiste dag geeft bijzonder veel voldoening. Ik denk dat je gerust kunt stellen dat ik een vakidioot ben.

Ieder jaar nemen diverse bruidsparen plaats bij mij in de stoel (sinds 2005 staat de teller op 218 bruiden), en sinds 2015 heb ik het geluk ook de styling te mogen verzorgen van  bruidsparen in Italië.

werkdagen:

Dinsdag en Woensdag 9 tot 17:00 uur | Donderdag 9 tot 21 uur

Vrijdag 9 tot 17.30 uur | Zaterdag 9 tot 15.30 uur

Bo Bloemen

Haarstyliste, visagiste & schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Bo Bloemen, 24 jaar en woonachtig in Ambt Delden. Naast gediplomeerd topstyliste en visagiste ben ik tevens allround schoonheidsspecialiste. als extra service kun je bij mij tevens shellac laten zetten of een combi afspraak maken. Met deze combinatie kan ik je namelijk een compleet pakket aanbieden voor de uiterlijke verzorging. Mijn doel is het perfecte kapsel voor je vinden met daarbij een make-up toe te passen welke geheel op jou is afgestemd.  Met een tas vol advies, is mijn streven dan ook dat je studio Flexxup met een glimlach verlaat.
werkdagen:
Dinsdag en Woensdag 9 tot 17 uur | Donderdag 13.30  tot 21 uur  Vrijdag 9 tot 17 uur

Romée Essink

junior kapster

Sinds September 2017 ben ik 2e jaars BBL stagiaire  bij studio Flexxup. Je kunt bij mij een afspraak plannen voor een lang haar behandeling  knippen, kleuren, haarkuur of  wassen & föhnen (tegen gereduceerd tarief). Mijn specialiteit is het epileren met draad! 

Ik kan mijn creativiteit goed kwijt in het kappers vak en daarnaast vind ik het erg belangrijk om een klant met een fijn gevoel te laten vertrekken. Het kapsel is namelijk een belangrijke toevoeging aan het uiterlijk.

werkdagen:

Dinsdag 13.30 uur tot 17 uur | Donderdag 13.30 uur tot 21 uur

Vrijdag 9 uur tot 17:30 | Zaterdag 9 uur tot 15.30 uur

http://www.flexxup.nl/google331b6a0d5d5c4013.html