studio Flexxup

 'met oog voor stijl' 

Jullie gaan trouwen in het buitenland? Gefeliciteerd en wat bijzonder!
Het is romantisch en uniek, maar ook iets waarbij veel geregeld zal moeten worden. Daarom adviseren we je een ervaren weddingplanner in de arm te nemen welke bekend is in het land waar je wilt gaan trouwen. Zo heeft studio Flexxup van diverse  bruiden de styling alsmede de visagie mogen verzorgen waaronder in Lucca-Toscane, Orta en San Gimignano waarbij Otherwize wedding & events van Marion van Zutphen fungeerde als weddingplanner.
Zo ook een huwelijk in San Gimignano waarbij Trouwen Italië van Inge Peters-Rit de organisatie op zich nam. Deze 2 nederlandse bedrijven zijn vooral bekend in landen als Italië, Oostenrijk en Ibiza. In Italië zelf zit tevens een Nederlandse weddingplanner genaamd Funky Birdz Firenze, tevens een aanrader!

Naast het feit dat een goede fotograaf alsmede catering, muziek en entourage van belang zijn, is het  tevens belangrijk dat iemand je stijl begrijpt en aanvoelt wat jij als bruid wilt uitstralen.
Wie gaat bijvoorbeeld je bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen alsmede die van je gasten? Hoe maak je je wensen duidelijk in een andere taal en uiteraard wil je graag dat alles perfect verloopt en afspraken worden nagekomen.

Hierbij is het mogelijk een beroep te doen op ons. Als bruidsspecialist met ruim 12 jaar ervaring weten we jou om te toveren tot de bruid welke jij voor ogen hebt.


http://www.flexxup.nl/google331b6a0d5d5c4013.html