STUDIO FLEXXUP

BARBER & BEAUTY SHOP  

Trouwen

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Trouwen is een bijzondere gelegenheid, en hiervoor ben je bij Studio Flexxup, Barber & Beauty Shop aan het juiste adres. Het is namelijk van groot belang dat je bruidsstyliste aanvoelt welk type bruid je wilt uitstralen. Op basis hiervan kan Marijke datgene creëren wat jij voor ogen hebt. Bruidsstyling is een gevoel wat gecombineerd gaat met goed kunnen modelleren. Marijke is een beeldproever en als bruidsspecialiste maakt ze we daar optimaal gebruik van door het gevoel er volledig in te leggen zodat ze visueel een compleet plaatje voor zich ziet van hetgeen wat jij wilt uitstralen.

Allereerst word van begin tot eind alles goed doorgesproken. Tijdens de proef word eerst bekeken welk type je bent, en van daaruit volgt er een gezichtsanalyse. Vervolgens zal er al gauw een beeld naar voren komen wat het beste bij je past qua bruidskapsel en bruidsmake-up. Er word voor je bruidskapsel gewerkt met Keune en Orofluido. Voor de make-up word er gewerkt met Urban Decay, Make-up studio en Teeez cosmetics. Na de proef worden er foto’s gemaakt en naar je opgestuurd zodat je deze nog even rustig kunt bekijken en word er een tijd en locatie afgesproken voor de trouwdag. 

Op je trouwdag komt Marijke bij je thuis! Het is tevens mogelijk familieleden te laten stylen en/of visagie. In dergelijke gevallen zal er een collega meekomen.

https://www.flexxup.nl/google331b6a0d5d5c4013.html