top of page

Welkom bij Studio Flexxup, de Bruidsspecialist van Twente! 

Gaan jullie trouwen? Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving!

Graag zou ik een steentje willen bijdragen aan de mooiste dag van jullie leven door middel van het verzorgen van de Bruidsstyling voor zowel de Bruid als Bruidegom.  

Studio Flexxup kan je alles bieden en je om toveren tot de Bruid welke jij voor ogen hebt.  We beginnen 6 a 8 weken voor de trouwdag met een proefkapsel en/of visagie en kunnen enkele dagen voor de bruiloft je haren kleuren en/of knippen in tinten welke volledig op jou look worden afgestemd. Wil je graag meer volume? Met behulp van extensions / matten kunnen we een weelderige bos creëeren en daarnaast je wenkbrauwen en wimpers modelleren en kleuren.

We zijn gelokaliseerd binnen Barber & Beautyshop 'De Brink' waar drie bedrijven zijn ondergebracht uit de Beauty branche welke  perfect op elkaar aansluiten. Van Bruidsstyling, Barbieren en Scheren, Knippen & Kleuren, Huidverjonging, Schoonheidsbehandelingen en Permanente make-up.

In de week voor de bruiloft kan je als  bruid in spé een schoonheidsbehandeling laten doen voor een mooie stralende huid en op de trouwdag of s'avonds voor de bruiloft kan de bruidegom zich laten 'groomen' dmv. een fris geknipte coupe en/of relaxte Hot Towel Shave of baard modelleren.

Op de trouwdag gaan we de bruid voorzien van een prachtig Bruidskapsel en Bruidsmake-up aan huis. 

Knip​pen & Scheren

Zowel Studio Flexxup als Britt's Hair Chair zijn gediplomeerde barbiers en sterk in het knippen van Old School kapsels en het opscheren van strakke fades. Naast het knippen kun je tevens je baard in model laten brengen  scheren of glad laten scheren. De benaming Hot Towel Shave komt door het gebruik van warme handdoeken. De hot towels worden gebruikt om de huid goed voor te bereiden op het scheren.

Er wordt altijd begonnen met de voorbereiding van de huid op het scheren - de pré shave. Dit gebeurt met pré shave cream en warme handdoeken (hot towels). De shave zelf gebeurt met een open mes ook wel straight razor genoemd. De Hot Towel Shave eindigt met het afsluiten van de huid om te zorgen dat er zo weinig mogelijk schade of irritatie ontstaat. Naast het gebruik van aftershave balsem wordt er ook een cold towel gebruikt om de huidporiën te sluiten.

Bruidsstyling

Het is van groot belang dat je bruidsstyliste aanvoelt ​welk type bruid je wilt uitstralen. Op basis hiervan kan ik datgene creëren wat jij voor ogen hebt. Bruidsstyling is namelijk een gevoel wat gecombineerd gaat met goed kunnen modelleren.

Tijdens de proef word eerst bekeken welk type je bent, ​We doen een gezichtsanalyse en zo probeer ik beeld te proeven aan de hand van een gesprekje over  jullie thema en wat je wilt uitstralen. Vervolgens zal er al gauw een beeld naar​ voren komen wat het beste bij je past qua bruidskapsel en bruidsmake-up.

Na de proef worden er foto’s gemaakt en word er een tijd en locatie afgesproken voor de trouwdag. Het is tevens mogelijk s'avonds een touch-up te laten doen op locatie voor het bijwerken van je kapsel en make-up.

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dit is geen  probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

bottom of page