STUDIO FLEXXUP

BARBER & BEAUTY SHOP  

Marijke Nijland - Benneker & Michelle Kamphuis

Barber & Beauty stylistes te Denekamp

Marijke Benneker, Barber & Bridal styliste

"Ik denk dat je gerust kunt stellen dat ik een vakidioot ben. Mjn skills zijn toch wel het knippen, in de vorm van een old of new school haircut met aanvullend een  hot towel shave. 
Het is een vak apart waar ik veel creativiteit in kwijt kan en waar precisie en nauwkeurigheid samen komen. Het 'me time' momentje voor de man.

Daarnaast heb ik mij In loop der jaren gespecialiseerd in bruidsstyling. Ieder jaar nemen er  diverse bruiden bij mij plaats in de stoel en sinds 2015 heb ik het geluk ook de bruidsstyling te mogen verzorgen van  bruiden in het buitenland. Het is erg leuk een steentje te kunnen bijdragen aan zo'n bijzondere dag.

Michelle Kamphuis, Barber & Tattoo girl

"In de kapsalon vervul ik vele behandelingen welke voorkomen in het kappersvak. Mijn creativiteit kan ik vooral kwijt in complete make overs waarbij je dmv knippen en kleuren een weerspiegeling van iemands persoonlijkheid kunt maken. Je kunt een behandeling bij mij inplannen op donderdag en vrijdag.

Naast mijn werkzaamheden bij studio Flexxup ben ik tevens zelfstandig tatoeĆ«erder onder de naam 'Tats by Mi'  bij tattooshop Inkognito te Oldenzaal. Daar ben ik werkzaam op dinsdag, woensdag en zaterdag.  

Voor meer info: website 'Tats by Mi'
Facebook: www.facebook.com/tatsbymi/


Quinty Rolink, junior kapster

Na 2 jaar te hebben geleerd voor junior kapster ben ik nu in mijn laatste leerjaar aan het doorleren voor allround kapster bij Studio Flexxup, Barber & Beauty Shop. Hier pas ik alle  behandelingen toe alsmede wenkbrauwbehandelingen aangezien ik tevens gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben sinds 2016. er wordt veel gedaan met de trends van het moment, wat natuurlijk heel erg mooi is om te doen.  https://www.flexxup.nl/google331b6a0d5d5c4013.html