STUDIO FLEXXUP

BARBER & BEAUTY SHOP  

Het team van Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' met allen hun eigen kwaliteit!

Marijke Benneker | Michelle Kamphuis | Quinty Rolink

Marijke Benneker, Barber & Bridal styliste

"Ik denk dat je gerust kunt stellen dat ik een vakidioot ben. Mjn skills zijn toch wel het knippen, in de vorm van een old of new school haircut met aanvullend een  hot towel shave. 
Het is een vak apart waar ik veel creativiteit in kwijt kan en waar precisie en nauwkeurigheid samen komen. Het 'me time' momentje voor de man.

Daarnaast heb ik mij In loop der jaren gespecialiseerd in bruidsstyling. Ieder jaar nemen er  diverse bruiden bij mij plaats in de stoel en sinds 2015 heb ik het geluk ook de bruidsstyling te mogen verzorgen van  bruiden in het buitenland. Het is erg leuk een steentje te kunnen bijdragen aan zo'n bijzondere dag.

Michelle Kamphuis, Barber & Tattoo girl

"In de kapsalon vervul ik vele behandelingen welke voorkomen in het kappersvak. Mijn creativiteit kan ik vooral kwijt in complete make overs waarbij je dmv knippen en kleuren een weerspiegeling van iemands persoonlijkheid kunt maken. Daarnaast kan ik je wenkbrauwen weer mooi in model brengen dmv draad (!)
Nadien kunnen we een mooie dag make-up aanbrengen, waarbij ik je voorzie van adviezen , en je kunt er weer helemaal tegen!

Je kunt behandelingen bij mij inplannen op donderdag en vrijdag.
Voor combinatie behandelingen graag even bellen.

Overigens ben ik naast mijn werkzaamheden bij studio Flexxup tevens zelfstandig tatoeĆ«erder onder de naam 'Tats by Mi' , gevestigd aan de Brinkstraat 8 te Denekamp (3 panden naast Studio Flexxup). 
Wil je graag een vrijblijvend advies omtrent een tattoo? 
Neem dan contact met mij op via 0630221113

Voor meer info: website 'Tats by Mi'
Facebook: www.facebook.com/tatsbymi/


Quinty Rolink, Allround Beauty styliste

Sinds Sepmteber 2018 heb ik een plekje gekregen binnen het team van Marijke. Gezien het feit ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en haarstyliste ben kan ik een perfecte combinatie maken met mijn werkzaamheden bij Studio Flexxup. Wanneer je bij mij in de stoel plaats neemt weet ik je te voorzien van mooie haartinten welke ingezet zijn met de nieuwste technieken; volledig afgestemd op jou persoonlijkheid, maar daarnaast kan ik tevens een mooie make-up aanbrengen en je wenkbrauwen modelleren zoals jij dat wenst! 

 
https://www.flexxup.nl/google331b6a0d5d5c4013.html